Postet av
Rolf
Rolf

Multifunksjons møbler fra Clei

søndag, 2 desember, 2012

Vi bøyer oss i støvet for disse gutta fra Clei. Disse italienske multifunksjons møbel trollmennene spesialiserer seg på utvikling og produksjon av møbler som lar deg presse ut hver en centimeter av brukbar plass i hjemmet. Nesten alle møblene omtalt her har minst to funksjoner innebygd (og noen enda fler!). Disse multifunksjons møblene vil vi sterkt anbefale til folk som sliter med gulvplass og for de som leter etter måter å improvisere.

For å få e fullstendig bilde av hvor kule disse transformerende møbelene er, sjekk ut denne videoen fra Resource Furniture (De er importører for Clei i nord amerika)


Cabrio: Om dagen, bruk den 2 meter lange pulten til kontorarbeid, og når natten kommer , Ta fram sengen med én enkel bevegelse, (ved hjelp av en genialt utformet stempel-operert mekanisme). Skrivebordet stiger opp til en posisjon parallell med gulvet, slik at du kan beholde alle tingene dine på pulten. Tilgjengelig med mange valg av utførelser til skrivebordet, som lakkert, Melamine, og finer. Designet av Giulio Manzani og Pierluigi Colombo

 

Del artikkelen med andre!

 

Klar for flere spennende artikler? Se nedenfor !